Ani Terminátor nepodceňuje důležitou přípravu před zápasem

30 srpna 2022

Českého Terminátora vám nejspíš nemusíme představovat. Kdo by totiž neznal nejproslulejšího MMA zápasníka poslední doby? Karlos ,,Terminátor” Vémola, bojovník ve smíšených bojových uměních, první Čech, který se probojoval do neprestižnější organizace UFC a osobnost, jenž toho má spoustu za sebou a jistě mnoho před sebou.

Opravdový úspěch vyžaduje velké úsilí

Za Karlosem stojí nejen velké úspěchy, ale hlavně obrovské úsilí. Je totiž pověstný jako velký dříč i člověk, který se nebojí žádné výzvy. Trénuje na maximum, věnuje se mnoha dalším projektům a současně je také hrdý otec, který chce, aby mu dostatek energie zbylo i na rodinu. Většina lidí by vražedné tempo nemusela vydržet, ale náš Terminátor to zvládá. Je snad z oceli? Za odpovědí nehledejme nadpozemské vlastnosti, Karlos je totiž člověk z masa a kostí a úspěšně využívá dostupné možnosti.

Karlos Vémola a Petra Clinic

I Terminátor má své skryté zbraně, které mu pomáhají k úspěchu a vítězství. A těší nás, že jednou z Karlosových jsme právě my v Petra Clinic. Nejen těsně před každým zápasem, ale během jakékoliv přípravy využívá Karlos Terminátor Vémola naše služby a my jsme rádi, že mu tak můžeme pomoci být nejlepší. A co Karlos konkrétně na naší klinice využívá?

Radiofrekvenční rehabilitace - jedná se o velice příjemné ošetření, které ulevuje od bolesti svalů a kloubů a které aktivuje tolik potřebný kolagen.

Ošetření EMSCULPT - posiluje svaly a často ho využívají právě aktivní sportovci jako podpůrný trénink. Toto ošetření probíhá absolutně bez bolesti a bez rekonvalescence.

K dispozici má také PicoPlus laser - Karlos je proslulý také tím, že miluje zvířata a tetování. Těch má na svém těle opravdu hodně a kdyby ho náhodou nějaké omrzelo, tak může využít naši nejefektivnější metodu k odstranění tetování pomocí PicoPlus laseru, která je unikátní v České republice a která nezanechává jizvy ani žádné další poranění kůže.

Naším cílem je, aby se Karlos cítil nejen dobře, ale aby i o jeho tělo bylo maximálně postaráno, jelikož podává mnohdy těžko uvěřitelné výkony. Přejeme mu i nadále spoustu úspěchů jako vrcholovému sportovci a také v každé jeho další životní roli. Ať stále jeho lvi žerou jako první a aby všechna jeho píle byla odměněna těmi nejlepšími výsledky.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky