Aplikace dermálních výplní odstraňuje vrásky přirozeným způsobem

27. dubna 2023

Slovo vrásky se během našeho života stává více a více skloňované. Objevují se nejčastěji na obličeji a krku a jsou jedním z typických projevů stárnutí. Naštěstí současná estetická medicína umí v tomto směru doslova zázraky a jedním z nich je aplikace dermálních výplní.

Kyselina hyaluronová vrátí vzhled obličeje o několik let zpět

Kyselina hyaluronová se v našem těle vyskytuje přirozeně. Pokud je pleť mladá a zdravá, tak obsahuje velké množství této nezbytné kyseliny, ale s přibývajícím věkem její produkce v pleti klesá a snižují se její stávající zásoby. Díky tomu pokožka ztrácí pevnost a pružnost, dochází také k jejímu vysušování a objevují se viditelné známky stárnutí, jako jsou jemné linky a vrásky. Otázkou tedy je, jak pleti navrátit mladší vzhled? A právě díky aplikaci dermálních výplní dokážeme vrásky odstranit naprosto přirozeným způsobem.

Jak aplikace probíhá a je bezpečná?

Protože je kyselina hyaluronová tělu vlastní, je její aplikace zpět do těla absolutně bezpečná. Kyselina hyaluronová se aplikuje injekčně do kůže, kde vyplní hluboké i jemné vrásky obličeje, pozvedne kontury a vrátí vzhled obličeje o několik let zpět. Tento efekt je viditelný okamžitě a jeho nespornou výhodou je přirozený vzhled bez efektu „maska“ nebo „kačer“, který nikomu na kráse nepřidá.

Samotná aplikace je navíc rychlá, šetrná a pro maximální bezbolestnost v rámci tohoto ošetření používáme různé metody analgezie. Látka se aplikuje do kůže tenkými jehličkami i kanylami za použití anestetického krému. Tuto bezkonkurenční kyselinu jde také použít na modelaci rtů a zvětšení jejich objemu. Ošetření je velmi oblíbené, protože je velice rychlé a výsledný efekt je patrný okamžitě a vypadá přirozeně.

Pamatujte na to, že před každým zákrokem je vždy nutná konzultace s odborníkem. Ta je důležitá pro nejlepší výsledek, po kterém jistě toužíte a od zákroku očekáváte. Aplikace dermálních výplní patří k nejoblíbenějším a na naší klinice se rádi postaráme o to, aby byla i nadále.

nejnovější články

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

6.2.2024

5.2.2024

štítky