Botulotoxin spolehlivě redukuje vrásky

Botulotoxin spolehlivě redukuje vrásky a zamezuje tvorbě nových

6. dubna 2023

Botulotoxin je považován za jeden z nejoblíbenějších přípravků v oblasti estetické medicíny. Je totiž skvělým řešením pro vyhlazení vrásek, a právě z toho důvodu patří mezi nevyhledávanější dermatologická ošetření na světě.

Co je vlastně botulotoxin?

Možná je to paradox, ale botulotoxin se řadí mezi neurotoxiny a je známo, že blokuje nervové signály, které stahují svaly, což má za následek dočasnou paralýzu svalů. Co to znamená? Už dávno byl toxin populární jako prudký jed. Ale postupem času moderní medicína dokázala, že je velmi prospěšný a nutný pro estetickou medicínu.

Botulotoxin je dnes už hojně využívaný nejen v oblasti estetické medicíny, ale také například v neurologii nebo dermatovenerologii, kde řeší například některé svalové poruchy. Je totiž užíván v tak malé koncentraci, že nedokáže ublížit, ale právě naopak. Hlavním principem je přerušení přenosu mezi konkrétním nervem a svalem.

Jednoduše řečeno, botulotoxin vyřadí z činnosti svaly, které způsobují vrásky a pleť se na dlouhou dobu vypne a vyhladí. Jedná se o jednu z nejbezpečnějších metod, díky které lze docílit omlazení, které trvá a prakticky nemá žádné vedlejší účinky a nepřináší rizika.

Aplikaci botulotoxinu nikdy nepodceňujte

I když je metoda naprosto bezpečná, vždy je botulotoxin aplikován jen lékařem, a to pomocí velmi tenké jehličky. Na naší klinice používáme pouze špičkové materiály, se kterými vždy dokážeme docílit požadovaného výsledku.

Účinné vyhlazení vrásek, které je způsobeno stárnutím, ale také smíchem či mračením

Botulotoxin zabraňuje vzniku nových vrásek

Dochází k dlouhodobému vypnutí a vyhlazení pleti

Účinně působí na vrásky kolem očí a pod očima

Bez nutnosti rekonvalescence

Botulotoxin se také používá k odstranění nadměrného pocení v podpaží, na dlaních i chodidlech

Pokud chcete vyzkoušet další zázrak moderní medicíny a prakticky za pár minut se zbavit vrásek, vyzkoušejte naši aplikaci botulotoxinu. Tato procedura je téměř bezbolestná, rychlá, účinná a právem se řadí mezi nejoblíbenější na klinikách po celém světě.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky