Chcete viditelně mladší a vypnutou pleť? Laserový resurfacing vám toto přání lehce splní

4 června 2022

Každý toužíme po něčem jiném, ale vesměs se všechna přání mění a podobají s přibývajícím věkem. Jedním z nejčastějších se tak stává ideálně zastavit čas a jeho projevy. Do velké míry s tím souvisí i mnohdy zbožné přání, chtít být stále mlád. To se sice bohužel nedá, ale přesto nějaké možnosti máme, a i ty jsou více než účinné. Mluvíme o ošetření, které se nazývá laserový resurfacing.

Mladší pleť o několik let?

Když vám bude někdo tvrdit, že může vaše pleť během pár okamžiků omládnout, budete mu věřit? Pravděpodobně ne, nebo se budete chtít dozvědět více informací. Právě laserový resurfacing je ošetření, které dosahuje bezkonkurenčních výsledků v mnoha směrech a vy se o nich můžete snadno přesvědčit:

Omlazení pleti a její vypnutí

Redukování vrásek

Barevné sjednocení pleti

Pozvednutí kontur

Redukce akné

Odstranění výrůstků a chloupků

Pomáhá s odstraněním chrápání

Ošetření s efektem, který trvá několik let

Toto ošetření je sice mírně invazivní, ale jedná se o nekrvavou metodu, u které je následná doba hojení pouze cca 2 až 3 dny. Laser u resurfacingu pracuje maximálně efektivně a umí tak dosáhnout výsledku, který přetrvává několik let. Jak jistě víte, tak většina rádoby omlazujících prostředků slibuje velký účinek, který ale ve finále nedosahuje ani minimálního výsledku. Toho se u tohoto ošetření bát nemusíte. Jeho pověst ho nejen předchází, dokonce skvěle potvrzuje očekávání. Tím je dokonalý a efektivní výsledek, který je nejen viditelný, ale současně také dlouhodobý.

Pravdou je, že dokázat, aby byl člověk stále mladý, nedokážeme. Ale už umíme docílit toho, že bude mladě alespoň vypadat. A i to si myslíme, že je důležitý krok k tomu, abychom splnili mnohá zbožná přání.

nejnovější články

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

štítky