Chcete zlepšit sexuální prožitek? Jednou z možností je zvětšení velkých stydkých pysků

27 srpna 2021

Dámy, přemýšlely jste někdy nad tím, jak zlepšit sexuální prožitek? Nejspíš jste našly mnoho rad a doporučení, ale slyšely jste, že pomáhá také zvětšení velkých stydkých pysků? Velkou roli hraje opět kyselina hyaluronová, která dokáže nejen v ženských partiích dělat zázraky.

U velkých stydkých pysků může postupem času docházet ke ztrátě objemu a tvaru. To není nic neobvyklého, jelikož ženské tělo je sice úžasné, ale se vším si jednoduše samo neporadí. Ke změnám dochází například po porodu, snížení váhy, ale vliv má i přibývající věk. Obvykle pak ženy napadá otázka, jestli se dají tyto změny nějak řešit.

Řešením je kyselina hyaluronová

Právě díky výplni kyseliny hyaluronové, která se aplikuje přímo do velkých stydkých pysků, dochází k doplnění jejich přirozeného objemu. Tato výplň látkou, která je na bázi kyseliny hyaluronové, se nazývá Desirial Plus a je zcela uzpůsobena prostředí ženského genitálu. Zákrokem tak docílíme:

Obnovení mladistvého vzhledu velkých stydkých pysků

Jejich opětovného a přirozeného objemu

Zlepšení sexuálního prožitku

Zabránění zanášení infekce, což je častý problém mnoha žen

Průběh zákroku

Nejdříve je nutné vydezinfikovat intimní partie a následně se aplikuje anestetikum k místnímu umrtvení. Lékař si je samozřejmě vědom, že tato ženská oblast je velmi citlivá, a proto je aplikace samotné látky Desirial Plus zcela bezbolestná a velmi rychlá. Délka ošetření totiž není delší než 20 minut.

Po zákroku je nutné dodržovat pouze minimální omezení. Tím je 4denní sexuální abstinence, nošení upnutých kalhot a omezení koupelí. Je potřeba se vyhnout i aktivitám, které nadměrně dráždí rozkrok, tedy například jízdě na kole a koni.

Někomu se může zdát až neuvěřitelné, jaké možnosti medicína nabízí. Ale dnes už se hodně z nás chce o své tělo starat komplexně, takže se i estetická a laserová medicína musela přizpůsobit. Díky tomu dělá mnoho lidí šťastnější a sebevědomější, třeba i po takovém zákroku, jakým je zvětšení velkých stydkých pysků.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky