Darujte k Valentýnu krásu a jedinečnou péči

1. února 2022

Svátek lásky, který slavíme 14. února, patří ke dnům, kdy se snažíme udělat radost milované osobě po našem boku. Často volíme romantickou večeři, láskyplné gesto, ale také dárek, který potěší. Můžeme darovat prakticky cokoli, co vyjádří, jak hluboké city k dotyčnému člověku chováme. Blížící se den svatého Valentýna je ale pro některé spojený i se stresem, jaký dárek pořídit. Obzvlášť ženy bývají o něco náročnější, a proto se muži často potýkají s problém, čím jim na svátek zamilovaných udělat radost.

Na naší klinice jsou ženy, ale samozřejmě také pánové, mnohdy jako doma. Proto si troufáme tvrdit, že víme, po čem jejich srdce touží, a to nejen na Valentýna. Rádi se s vámi podělíme o několik tipů:

Darujte voucher na ošetření v Petra Clinic

Ten je skvělým nápadem pro každého, kdo raději nechává konečné rozhodnutí o volbě dárku na obdarovávaném. Tyto vouchery platí do konce celý rok po zakoupení, takže si každý může důkladně rozmyslet, na které ošetření je použije.

Může to být například na naše nejnovější ošetření pomocí revolučního přístroje EMSCULPT, díky kterému dochází nejen ke spalování tuku, ale také k posilování svalů bez cvičení. Voucher se dá využít i na odstranění tetování pomocí laseru PicoPlus, což je vůbec nejefektivnější možnost odstranění v celé České republice.

Dárkové poukazy se vztahují na všechna ošetření. Dají se tak použít opravdu na cokoli, a hlavně jsou v různých hodnotách, můžete si proto vybrat podle svých možností. Uděláte tak nejenom radost, ale zároveň si nemusíte lámat hlavu s výběrem dárku.

Věnujte k Valentýnu osvědčenou kosmetiku Medik8

Medik8 je vysoce kvalitní kosmetika z Velké Británie. Její velkou předností je, že nedráždí ani tu nejcitlivější pokožku a řadí se tak mezi nejlepší značky na trhu. V Petra Clinic nabízíme obrovské množství produktů Medik8, ze kterých si stačí jen vybrat. Nabízíme mimo jiné omlazující séra, gely na problematickou pleť, masky i různě kombinované balíčky. Kosmetika obsahuje nejen specializované technologie, ale také důležité vitamíny a vysoce účinné látky. Proto pokud věnujete k Valentýnu produkty Medik8, darujete kvalitu, která vykouzlí nejen radost, ale i krásnou pokožku.

Nevíte si rady s výběrem? Náš další tip je BE Petra Clinic

Další osvědčené produkty stojí za názvem Petra Clinic Cosmetics. Je to speciálně navržená kosmetika, která je ideálním doplňkem nejen k estetickým, ale také laserovým zákrokům. Účinně pomáhá udržovat a zvýrazňovat efekt po zákroku, takže se hodí nejen jako samostatný dárek ke svátku zamilovaných, ale i jako další pozornost například k voucheru.

Krásný den svatého Valentýna a hodně zamilovaných společných chvil vám přeje Petra Clinic.

nejnovější články

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

štítky