Dopřejte obličeji omlazení zvenku i zevnitř - poznejte 4D lifting

13 března 2022

Stárneme všichni, a to bez rozdílu. I když se říká, že muži zrají a ženy stárnou, čas se projeví postupně na každém a nejčastěji je to patrné na obličeji, krku a dekoltu. Objevují se první vrásky, pleť postupně ztrácí objem a chabne. Přesto existuje možnost, která umí proces stárnutí značně zpomalit. Jmenuje se 4D lifting a je jedním z nejefektivnějších ošetření obličeje.

Stárnutí nezastavíme, ale...

Věděli jste, že stárnutí se u žen projevuje už mezi 25 a 30 lety? Na vině je postupné zpomalování metabolismu kůže a vše samozřejmě závisí na genetice, životním stylu i hormonálních změnách. Stárnutí pleti ovlivňuje i špatný pitný režim, nedostatečná ochrana před slunečními paprsky, kouření i nevhodná strava. Základem je vždy včasná prevence, která přispívá ke zpomalení stárnutí.

Teď si nejspíš pokládáte otázku, co dělat, když už váš obličej nese známky času. Je pravda, že stárnutí nezastavíme, ale zpomalit ho umíme s pomocí velice efektivního omlazujícího ošetření.

Co je 4D lifting

4D lifting je V.I.P. ošetření kombinovaným laserem Fotona Dynamis, který jako jediný na světě umí kombinací několika technologií omladit obličej zvenku i zevnitř. Omlazení probíhá bez anestezie, absolutně bez bolesti a po ošetření nejsou nutná žádná omezení.

Hlavní výhody 4D liftingu jsou:

Omlazení obličeje zvenku i zevnitř

Neinvazivní ošetření

Je vhodný pro všechny typy pleti

Dochází ke zpevnění pokožky

Odstraňuje povrchové nedostatky u pleti

Jedná se o velice efektivní V.I.P. ošetření

Bez bolesti a následných omezení

Snažte se své pleti dopřávat to nejlepší bez ohledu na to, kolik je vám let. A když už na ní začne být čas hodně patrný, tak nezoufejte. Omlazující řešení existuje.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky