I léčba celulitidy má svou budoucnost. Poznejte BTL Unison.

12. května 2021

V mnoha případech se na naši kliniku obracíte s prosbou o pomoc při řešení celulitidy. Není se čemu divit, jelikož tento téměř civilizační problém, nás dokáže trápit v čím dál tím nižším věku. Dnes ale nebudeme zjišťovat, co stojí za vznikem pomerančové kůže. My se jí chceme postavit a zvítězit nad ní. A řešení opravdu existuje, jmenuje se BTL Unison a rádi vám ho představíme.

BTL Unison – Převrat v boji s celulitidou

Jedna z hlavních výhod celé této geniální procedury je, že odstraňuje všech 5 hlavních příčin celulitidy najednou.

1. Zmenšuje tukové buňky - Právě tukové buňky zatlačují kůži hlouběji do tkáně, čímž vznikají různě velké dolíčky, které tak neradi vidíme.

2. Remodeluje kolagen – Kolagen je jednou z nejzákladnějších látek v našem těle a díky jeho remodelaci je opravdu reálné dosáhnout v léčbě celulitidy výborných výsledků.

3. Obnovuje elasticitu kůže - Vaše pokožka je díky tomu hladká a pružná, tedy krásná nejen na pohled, ale i na dotek.

4. Podporuje krevní oběh - Dobrý krevní oběh je nutný k zamezení tvorby pomerančové kůže.

5. Zvyšuje lymfatický tok – Nejen krevní systém, ale i lymfatický, je pro naše tělo nepostradatelný. Pokud lymfa správně nefunguje, projevem může být právě celulitida. S pomocí BTL Unison dochází ke zvýšení lymfatického toku, což je nesmírně důležité nejen pro odvod zplodin z našich tkání.

Průběh zákroku

Když vám řekneme, že celý zákrok je velmi příjemný, dokonce až relaxační, budete nám věřit? Opravdu je to tak, ne nadarmo je často přirovnáván k masáži lávovými kameny. Trvá pouze 15 až 30 minut, vše v závislosti na zvolené tělesné partii a dokonce po zákroku není nutná žádná rekonvalescence. Pouze upozorňujeme, že ošetření není vhodné pro těhotné ženy a lidi s kardiostimulátorem.

Co díky BTL Unison získáte?

Díky tomuto neinvazivnímu ošetření získáte krásnou a pružnější pokožku bez nevzhledných hrbolků. Už po prvním ošetření je zlepšení viditelné a díky aktivaci kolagenu se výsledky ještě zlepšují v průběhu několika dalších měsíců. Takže ať už vás trápí celulitida na prakticky kterékoliv partii, rádi vám s ní díky BTL Unison pomůžeme. Zákrok si budete moci doslova užít a vypnout od každodenních starostí a hlavně vás posléze nebude čekat žádná povinná rekonvalescence.

My už buducnost v léčbě celulitidy známe a teď bychom ji rádi představili i vám, a to osobně. Pokud chcete konečně efektivně vyřešit problém s celulitidou, budeme se na vás těšit my i BTL Unison.

nejnovější články

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

štítky