Kyselina hyaluronová - klíčový pomocník v boji s vráskami

18. ledna 2021

Možná se už v úvodu zaleknete hyaluronového jazykolamu. Nebojte se, nebudeme vás učit vyslovovat toto slovo, ale pokusíme se vám vysvětlit jeho praktickou jednoduchost. Protože v jednoduchosti je krása. A přesně o kráse je aplikace kyseliny hyaluronové.

Ptáte se, proč je její použití tak významné pro naši osobu? Otázka jistě na místě, ale nejdříve nám dovolte, abychom vám tuto všestrannou pomocnici představili.

Odkud vlastně kyselina pochází?

Nemusíme chodit daleko. Tato neuvěřitelná kyselina se nachází blíže, než si myslíte. Ukrývá se přímo v našem těle. Najdeme ji v očích, kožní tekutině a dokonce i v kloubech. Právě díky ní jsou klouby ohebné a pleť pružná. A co je našemu tělu vlastní, tomu můžeme věřit, co myslíte?

Čas je nemilosrdný, a proto i kyseliny hyaluronové vlivem stárnutí ubývá. Pleť přestává mít mladistvý nádech, přibývají vrásky a další známky skutečnosti, že se kyselina postupně ztrácí. Proces stárnutí sice zastavit neumíme, ale umíme ho alespoň trochu udržet na uzdě a kyselinu tělu opět dodat.

Kyselina hyaluronová v praxi

Na našem těle určitě najdeme místa, která nás trápí. Rádi bychom je vylepšili, upravili nebo oživili. A možností se nabízí mnoho. Jak se říká, nic není nemožné, a proto jsme v rámci oboru korektivní dermatologie připraveni vám poskytnout to nejlepší, co aplikace kyseliny hyaluronové nabízí.

Efektivní vyhlazení vrásek (včetně vrásek na krku, dekoltu, na hřbetech rukou)

Vyhlazení nosoretních rýh

Odstranění kruhů pod očima

Vytvarování obličejových partií

Pomoc se striemi po porodu

Mezi nesporné výhody aplikace kyseliny hyaluronové patří, že téměř okamžitě dosáhnete velmi přirozeného vzhledu. Nemusíte se bát, že dojde k jakékoliv změně mimiky a výrazu. Využíváme nejbezpečnější výplně na trhu a efekt je dlouhotrvající.

Dokonalost je pojem, který je pro mnoho z nás nereálný. Nechceme vás dělat dokonalé, chceme vás dělat šťastné. Štěstí má mnoho podob, ale hlavně začíná u toho, být spokojený sám se sebou. Pojďte být šťastní díky aplikaci elixíru mládí, díky kyselině hyaluronové.

nejnovější články

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

štítky