Laserová maska - účinný pomocník nejen v boji s akné

17. května 2021

Dlouhodobě pomáháme plnit ženám i mužům jejich sny o dokonalosti v mnoha směrech a ani péče o pleť není žádnou výjimkou. Toho, jakou máme pleť si naše okolí všimne velmi rychle a upřímně, a každého nedostatku si navíc všimne ještě rychleji. Proto jsme se rozhodli, že vám pomůžeme nedat mnohdy všetečným pohledům šanci a díky laserové masce vám vykouzlíme krásnou pokožku bez nedokonalostí.

Pod tímto názvem nás může napadnout mnohé, ale samotná procedura má naprosto jasný úkol, redukovat akné, jizvy a ekzém. Navíc obnovuje a čistí pokožku a dokáže vaši pleť doslova nastartovat k tvorbě nových buněk. Celé ošetření je velmi efektivní, jelikož není pouze povrchové, ale dostane se takzvaně do hloubky a účinně odstraní nedostatky, které vás na pokožce trápí. Pokud se budeme bavit o největším plusu celého zákroku, tak je to bezpochyby to, že probíhá absolutně bezbolestně a hlavně s jasnými výsledky.

Léčba akné - Akné si nevybírá, koho svou nechtěnou přítomností zasáhne, ale i v tomto směru je laserová maska účinným řešením. Pomůže vám zbavit se akné nejen tím, že umí přímo zatahovat rozšířené póry, ale dokonce dokáže redukovat jejich samotné projevy.

Hydratace pleti – Pokud chcete mít krásnou a hlavně zdravou pokožku, hydratace je nesmírně důležitá. I tento příjemný způsob péče maska nabízí, takže už se nemusíte bát, že vaše pokožka nebude dostatečně hydratována.

Redukce jizev a ekzému - Ani tyto kožní nedostatky nemusejí být s pomocí laseru neřešitelným problémem.

Průběh ošetření

Může se vám zdát, že je celé ošetření až překvapivě rychlé, vzhledem k tomu, jakého výsledku má za cíl dosáhnout. Nebojte se, zákrok je natolik efektivní, že není nutné vás okrádat o váš drahocenný čas. Probíhá tak, že na pleť, kterou nejdříve vyčistíme, naneseme speciální přípravek podle typu pleti a následně pustíme speciální laser, který zaléčí a zapracuje přípravek do pleti a nakonec už vás čeká jen finální potřebné ošetření. Vše se možná zdá jednoduché, ale… ne, v tomto závěru žádné ale čekat nemusíte. Stačí se jen osobně seznámit s pomocníkem nejen proti akné, ale hlavně s tím, kdo vám pomůže ke krásné pleti bez nedokonalostí, laserovou maskou.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky