Rozpuštění tuku příjemným způsobem? Ano, to je Venus Legacy

8 května 2022

Tuky, tuky a zase ty tuky. Věčný nepřítel a neúnavný soupeř našeho těla. Stále se jich snažíme zbavit a nějakým způsobem eliminovat jejich počet. Každý ale víme, že to není jednoduché, a navíc boj s nevzhlednými tukovými zásobami je běh na dlouhou trať. Bojovat se s nimi dá ale naštěstí mnoha způsoby, dokonce i těmi, které jsou opravdu jednoduché, a hlavně velmi efektivní.

Venus Legacy - ošetření, které nabízíme jako první v České republice

Jedním z nejúčinnějších způsobů je bezesporu inovativní přístroj Venus Legacy, který využívá kombinaci radiofrekvence a podtlaku k rozpuštění a odumření tukových buněk. Ty pak vymasírovává do lymfatického systému a následně dochází k jejich vyloučení z těla? Ano, až takto jednoduché to je, a navíc to není všechno. Díky ošetření se aktivuje tvorba kolagenu, který pokožku vypne a současně dochází k omlazení pleti na ošetřeném místě.

Hubnutí nemusí být složitý proces

Ve spojení s tuky se často skloňuje právě slovo hubnutí. A kdo zná slovo hubnutí, jistě se také setkal s pojmem liposukce. Ať už s ní máte osobní zkušenost nebo ji znáte pouze z článků, jistě víte, že se jedná o techniku, která odstraňuje nadbytečné tuky. Venus Legacy je ovšem bezbolestná liposukce, která je navíc nesmírně příjemná, a dokonce si při ní odpočinete. Obrovskou výhodou také je, že je zcela bez rekonvalescence, což z ní dělá zákrok, který má pouze samé plusy.

Redukuje tuky bez jakékoliv námahy

Bezbolestný zákrok, který je zcela bez rekonvalescence

Aktivuje tvorbu kolagenu

Dochází k omlazení pleti

Hubnete s viditelnými výsledky

Je pravda, že tento článek nezačínal úplně příjemnou větou. Pojďme ho proto společně zakončit trochu veseleji. Teď už totiž víme, že zbavit se tuků, nemusí být až tak složité. A to je dobrá zpráva pro všechny, kteří s tuky chtějí bojovat, ale rádi využijí i jednoduchou možnost, kterou nabízíme. Důležitý je hlavně výsledek a o jeho efektivnost se umí postarat právě náš Venus Legacy.

nejnovější články

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

štítky