S přebytečným tukem můžete lehce zatočit. Vyzkoušejte injekční lipolýzu

13 října 2021

Přebytečný tuk. Také vám toto slovní spojení přijde nepříjemné, i když ho vidíte jen napsané? Jelikož je to něco, co nám jednoduše přebývá, většinou bychom se toho rádi zbavili. A to nejlépe rychle, snadno a bez velkého úsilí. Máme ale pro vás dobrou zprávu, s přebytečným tukem se dá zatočit, a to dokonce rychleji, než si myslíte. Řešením je injekční lipolýza, která v boji s přebytečným tukem dokáže zázraky.

Co je injekční lipolýza?

Injekční lipolýza je proces, kdy je do těla aplikovaný speciální roztok, který umí rozpustit tukovou tkáň. Rozpuštěný tuk následně odchází z těla pryč pomocí lymfatického systému. Jednou z výhod je, že celý proces probíhá velmi rychle, přibližně 10 minut. Možná vás děsí slovo injekční? Věřte, že tohoto ošetření se není potřeba jakkoliv bát. Při zákroku není nutná anestezie, probíhá bez bolesti a bez rekonvalescence, takže můžete následně odejít například do zaměstnání. Důležité je pouze hodně pít.

Jakého přebytečného tuku vás injekční lipolýza zbaví?

Pomocí injekční lipolýzy necháme jednoduše zmizet přebytečný tuk, který vás trápí.

Trápí vás baculaté tvářičky?

Máte velký podbradek?

Už se nechcete dívat na špíčky pod podprsenkou?

Myslíte si, že i vaše bříško by si zasloužilo zmenšení?

Nebo vaše stehna doslova volají po tukovém odlehčení?

Injekční lipolýza vám dokonce pomůže proti celulitidě

Ošetření rádi využívají i muži na odstranění tukových polštářků z prsou a dalších partií

Většina z nás má radost, pokud má všeho dostatek a nemusí se trápit tím, že mu něco chybí. To ale neplatí u přebytečného tuku. Někdo ho má minimum, někomu přebývá, ale ani to nemusí být důvodem k trápení. Díky injekční lipolýze dnes už umíme odbourat tuk uložený v tukových buňkách, a to je dobrá zpráva pro každého, kdo se chce cítit dobře.

nejnovější články

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

štítky