Spalujte tuk a posilujte svaly s revolučním přístrojem EMSCULPT

26 ledna 2022

Také jste se někdy přemýšleli nad tím, jak by bylo báječné, kdyby se tuk dokázal proměnit ve svaly? Zvláštní představa, že? Dnes už na naší klinice můžeme říci, že tato možnost existuje. To vše je možné díky revolučnímu přístroji EMSCULPT, který stimuluje svaly a podporuje jejich růst.

Záleží jen na vás, jestli si přejete vybudovat svalovou hmotu, a nebo zda posilování svalů chcete zkombinovat s účinným spalováním tuku. Možná vám toto všechno připadá neuvěřitelné a říkáte si, v čem spočívá háček. Můžeme vás ujistit, že nespočívá v ničem, protože je to naprosto jednoduché - splníme vám sen o dokonalém těle bez vaší námahy a výsledek bude viditelný za opravdu krátkou dobu. Stačí si jen vybrat ze dvou variant ošetření:

Posilujte svaly s přístrojem EMSCULPT a spalujte tuk díky radiofrekvenční liposukci

Tato část ošetření patří na naší klinice k velice oblíbeným procedurám. Jedná se o bezbolestnou radiofrekvenční liposukci, při které dochází k odbourávání podkožního tuku. Tento spolehlivý proces hubnutí závisí na zahřívání tukových buněk, na jejich následném odbourávání a vyloučení z těla.

Další princip ošetření pomocí přístroje EMSCULPT je založený na neinvazivní technologii, která vyvolává 22 000 svalových kontrakcí, a to během pouhých 30 minut. Za takto krátkou dobu přístroj umí vyvinout tak velkou intenzitu, ke které se nedopracujete ani během usilovného cvičení.

Výsledek obou bezbolestných zákroků je nejen viditelný již po 1 ošetření, ale navíc se během několika dalších týdnů stává stále více výraznější. Jak dokazují mnohé klinické studie, tak tato výjimečná technologie EMSCULPT dokáže až o 30 % redukovat tuk a docílit nárůstu svalové hmoty o 25 %.

Nechte svaly růst s EMSCULPT

Rádi byste měli pevné tělo, ale stále se vám to nedaří docílit? Právě EMSCULPT je výborným řešením pro každého, kdo chce posílit svaly a nechce nebo nemůže toho dosáhnout cvičením. Jeho velkou výhodou je, že nijak nezatěžuje zádové svaly, často namáhané klouby a ani páteř.

Je velmi často využívaný nejen u aktivních sportovců, ale také u lidí s redukční dietou, a dokonce i u maminek po porodu. Tím, že spolehlivě buduje svalovou hmotu, je jedinečným přístrojem, který dokáže docílit viditelného výsledku jednoduše a bez námahy. Zdá se vám neuvěřitelné, že by vám mohly růst svaly a vás by to nestálo každodenní dřinu v posilovně? Je to možná zvláštní představa, ale je naprosto reálná.

Ať už tedy chcete jen dostat tělo do formy, nebo u toho nějaké to kilo zhubnout, nabízíme vám řešení. Je uskutečnitelné, bezbolestné a výsledek na sebe nenechá dlouho čekat. Nazývá se EMSCULPT - převratná technologie, která naprosto jednoduše promění vaše tělo v dokonalé.

nejnovější články

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

štítky