Trápí vás přebytečný tuk? Zbavte se ho pomocí kryolipolýzy.

30. května 2021

Ač si můžeme stále dokola opakovat, že své tělo bychom měli milovat i se všemi jeho nedostatky, ne každému z nás se to daří. Přebytečný tuk, toto slovní spojení straší někoho více, jiného méně, ale znamená vesměs to samé, otázku, jak se ho co nejrychleji zbavit. Přitom řešení nemusí být vůbec složité, jmenuje se kryolipolýza a v Petra Clinic vás s ní rádi seznámíme.

Co je kryolipolýza?

Je to neinvazivní a zcela bezbolestné ošetření, které má jediný cíl, redukovat podkožní tuk s dlouhodobým výsledkem a na celé řadě vašich tělesných partií. Při kryolipolýze dochází ke zmražení tuků a v současnosti se jedná asi o nejúčinnější metodu, která dokáže odstranit podkožní tuk bez jakéhokoliv vašeho úsilí. Samotný zákrok u nás probíhá pomocí špičkových a nejnovějších lékařských přístrojů, díky nimž se můžete spolehnout na kvalitu a efektivitu celého zákroku.

Jak zákrok probíhá?

Celý proces zmražení tuků probíhá tak, že nejdříve nasajeme kožní řasu s problematickou tukovou tkání, zahřejeme ji na 37 °C a pak zchladíme na -5 až -10 °C. Následně si vychutnáte hodinku zaslouženého odpočinku a příjemné relaxace a poté prokrvíme celý organismus díky vibraci, což má za následek, že tuky začnou z těla samy odcházet.

Kryolipolýzu v Petra Clinic kombinujeme s radiolipolýzou, rázovou vlnou a injekční lipolýzou. K dosažení optimálních výsledků je zákrok potřeba opakovat, ale vše závisí na vašich konkrétních potřebách a na množství tukové tkáně, protože každý je na své tělo jinak náročný. Nicméně ošetření je bezbolestné, takže i jeho následné opakování není nijak omezující a naopak pomůže dosáhnout kýženého efektu.

V Petra Clinic víme, že vydat se na cestu hubnutí, není jednoduché. Mnohdy se můžeme všemožně snažit, ale některé partie se nám bohužel zhubnout dlouhodobě nedaří. Ošetření pomocí kryolipolýzy se jeví jako snadná a pro někoho možná neuvěřitelná cesta, ale jak nejlépe uvěřit, než jí vyzkoušet? V této zkoušce můžete maximálně získat, protože vyřešíte to, co vás trápí, přebytečný tuk.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky