Zbavte se chloupků díky permanentní epilaci

20. dubna 2021

Ochlupení je sice přirozené, ale zejména u žen nechtěné. I když se vám může zdát, že snažit se mít tělo bez nežádoucího ochlupení je marné, u nás vám nabídneme řešení. Je rychlé, nebolí, odstraňuje chloupky kdekoliv na těle a umí vás jich zbavit navždy. Toto řešení se jmenuje permanentní epilace.

Jen si představte, že nebudete muset trávit čas u nekonečného holení, kupovat stále nové žiletky, přípravky na podrážděnou pokožku a nebudete se trápit tím, že vaše neoholené tělo jednoduše není připravené ukázat se kdykoliv v celé své kráse.

Opravdu nás permanentní epilace dokáže zbavit chloupků navždy?

Ano, permanentní epilace umí odstranit vaše chloupky při opakovaném ošetření navždy. Zdá se vám to neuvěřitelné? Samozřejmě, nic není okamžité, proto doporučujeme opakovat epilaci minimálně pětkrát, vždy po 7 – 21 dnech, aby bylo dosaženo co nejvyššího možného účinku. Vše ale závisí na vašem věku, pohlaví a dalších faktorech, které s vámi rádi a bezplatně probereme při osobní konzultaci.

Jak epilace probíhá?

Chloupky odstraňujeme pomocí nejmodernějších laserů a celý proces trvá zhruba od 20 minut až po necelou hodinu, vše závisí na tom, o kterou tělesnou partii se jedná. Epilace je nebolestivá a velkou výhodou je, že epilované chloupky nezarůstají a netvoří se po ní nevzhledné vřídky.

Nežádoucí ochlupení netrápí jen ženy, ale i mezi muži se najdou tací, kteří nejsou spokojeni například s chlupy na zádech a hrudníku. Proto je epilace vhodná i pro pány, kteří jistě ocení, že se hodí i pro velké plochy na těle.

Navíc, co nevidět tu máme opět léto, kdy odhalujeme naše tělo a i když ještě nevíme, kde a jak ho strávíme, určitě na něj chceme připravit tělo se vší parádou. Na naší klinice umíme pomocí speciálních laserů redukovat chloupky i v létě, takže vaše plavková sezóna nemusí být ohrožena ani v letním počasí.

Díky permanentní epilaci získáte čas, který už nemusíte věnovat neustálému odstraňování chloupků. Pocítíte úlevu, jelikož se zbavíte jejich nepříjemného a bolestivého zarůstání a získáte sebevědomí, protože budete vědět, že vaše pokožka je hladká v jakýkoliv den a v jakémkoliv ročním období.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky