Zpevněte obličej díky unikátnímu intraorálnímu liftingu

12. července 2021

Na to, že náš obličej postupně poznamenávají zoubky času, si musíme zvyknout všichni. Stárnutí je neúprosné a svou moc nám ukazuje na celém těle. Dnes se společně podíváme na zoubek právě obličejovým partiím, jelikož na nich jsou projevy stárnutí pro naše okolí nejvíce patrné. Seznámíme vás s intraorálním liftingem, jehož název vám možná nic neříká, ale věříme, že jeho schopnosti vás ohromí.

Intraorální laserový lifting

Už samotný název napovídá, že zákrok bude mít něco společného s omlazením. S pojmem lifting jste se nejspíš už setkali, takže pro vás není žádnou neznámou, ale slovo intraorální? Tento výraz není v oblasti estetické medicíny ničím novým, jelikož se jedná o jednu z velmi účinných procedur. Slovo intraorální v tomto případě označuje omlazení tváře zevnitř. Díky laserovému záření totiž dochází ke zpevnění vnitřního prostředí dutiny ústní a tváří.

Možná vám připadá neuvěřitelné, že je nutné tvář zpevňovat i „uvnitř.“ Ale právě tento proces, kdy dochází k aktivaci kolagenu zevnitř sliznice tváří, je důležitý pro celkový efekt omlazení. Naše tváře totiž mohou být povolené, vytahané, a právě pro tyto případy slouží intraorální lifting. Ten je pro zpevněnou pokožku důležitý, a proto ho určitě nevynechávejte.

Intraorální lifting slouží:

K výraznému zpevnění sliznice tváří a horního patra

K pozvednutí kontur obličeje

K celkovému zpevnění prostředí dutiny ústní a tváří

Ke zpevnění vnitřní sliznice rtů a rtů samotných

Je nutné se zákroku bát?

Je zcela přirozené, že u zákroku, který probíhá v obličeji, můžeme pociťovat obavu. Ale rádi bychom vás uklidnili, jelikož ošetření probíhá absolutně bez bolesti. Dá se po něm normálně jíst, pít a nečeká vás žádné omezení. Navíc je zákrok opravdu bleskový, trvá pouhých 5 minut a může se provádět kdykoliv podle potřeby.

Jestli se tedy i vy chcete podívat na zoubek opravdovému omlazení, určitě nevynechejte intraorální lifting. Je totiž významným a účinným krokem za krásnou a pevnou pokožkou.

nejnovější články

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

štítky