Jak odstranit tetování? Jedině PicoPlus laserem!

22. listopadu 2022

Dnešní doba nám nabízí spoustu možností, díky kterým můžeme své sny proměnit v realitu. To platí i u zdánlivě jednoduché věci, jako je tetování. Této vášni podlehlo už mnoho lidí, ale člověk míní a život mění. Naše názory, přesvědčení i ideály naberou nový směr a my začneme přemýšlet nad tím, jak tetování odstranit.

Je to opravdu možné?

Tatéři jsou mistry ve svém oboru, takže nám dnes už dokáží vytetovat na tělo téměř cokoliv. Ale tetování, které pro nás původně bylo vysněným snem, nám je najednou na obtíž. Možná jsme se dočkali vysněné pracovní pozice, ale zaměstnavatel zrovna není radostí bez sebe z vytetovaného draka na naší ruce. Nebo nová přítelkyně za žádnou cenu nechce uvěřit tomu, že jméno Lenka, které máme hrdě vytetované na rameni, je naší babičky.

Najde se hodně důvodů, proč chtít tetování odstranit. Ale je to opravdu možné? Většinu z nás hned napadne, že tetování nikdy úplně odstranit nelze. Naštěstí dnes už můžeme tento mýtus vyvrátit, protože existuje cesta, která nám zajistí 100% odstranění tetování.

Jak to probíhá?

Jako jediní v České republice využíváme inovativní laser PicoPlus, díky kterému odstraníme tetování rychle a hlavně efektivně. Odstranění je výrazně rychlejší než při použití běžných laserů, což je dáno tím, že PicoPlus laser pracuje na bázi ultra krátkých 450 pikosekundových pulsů, oproti tomu běžný laser vydává pulzy jen v řádu nanosekund.

Díky tomu dokáže do kůže dodat více energie v kratších intervalech, tím pádem méně zatěžuje tkáň a výsledkem je roztříštění pigmentu do menších fragmentů, které imunitní systém těla rychle odstraní.

Po ošetření nedochází k tvorbě jizev a k podráždění kůže

I když je ošetření mírně bolestivé, tak nebolí víc, než samotné tetování

Celé ošetření je vždy posouzeno tak, abyste u nás nemuseli trávit zbytečné množství času

Nejdůležitější faktor: trpělivost

Omezení: dle partie, ale téměř nulové, konkrétně probereme osobně

Důležitá informace!

Tetování je narušení integrity kůže zjizvením (tatérem), za účelem vpravení barvy. Ale i tuto jizvu umíme po odstranění barvy úplně odstrani

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky