Mikrojehličková radiofrekvence dokáže udělat s vaší pletí zázraky

27 dubna 2022

Každý z nás by jistě chtěl mít dokonalou pleť a nemuset tak řešit akné, vrásky nebo kruhy pod očima po probdělé noci. Pokožka totiž neumí lhát a vždy prozradí vše, co se jen dá. Takže pokud o ní dostatečně nepečujeme, jíme nevhodnou stravu, málo spíme nebo prostě a jednoduše přirozeně stárneme, pleť to dá okolí okamžitě najevo.

Důsledkem toho hned začneme přemýšlet, jak s tím bojovat a jak mít pleť krásnou. Mnohdy ale ještě více nechtěně pokazíme, protože ne všechny krémy, masky a jiné doporučené produkty mají potřebný účinek. Možná si teď říkáte, že je to začarovaný kruh. Není, protože naštěstí existuje ošetření, které dokáže s vaší pletí dělat zázraky.

Co je mikrojehličková frekvence?

Samozřejmě, že zázraky na počkání slibují všechny prostředky, které si s nadějí na pleť kupujeme a doufáme, že zrovna ony nám pomohou. Nicméně u mikrojehličkové frekvence slibovat nemusíme, protože víme, že opravdu funguje, a dokonce na většině tělesných partií. Chcete redukovat vrásky nebo nevzhledné strie? Trápí vás akné nebo jizvy po akné? Toužíte po pleti, která je krásně hladká a vypnutá? Pokud jste alespoň v jednom případě odpověděli ano, tak je mikrojehličková frekvence pro vás to pravé.

Umí vyhladit a omladit pleť

Redukuje nejen akné, ale také jizvy po akné

Dokáže redukovat strie

Vynikajícím způsobem a s dlouhodobým efektem umí nastartovat tvorbu nového kolagenu

Přístroj s mikrojehličkami vám dopomůže ke krásné pleti

K ošetření používáme speciální přístroj s mikrojehličkami, které účinně pronikají pod kůži a tepelná energie proudí do podkoží. Díky tomu, že teplo silně zahřívá kolagenní a elastinová vlákna, je způsoben liftingový efekt a také omlazení pleti. Zákrok není nijak složitý a jeho výsledky jsou více než skvělé. Mezi jednu z největších výhod patří, že ošetření lze provádět kdykoliv během roku.

Cesta ke krásné pleti může být občas náročná. Někdy jsou u ní možné zázraky na počkání, jindy je potřeba chvilka strpení, ale výsledky pak stojí opravdu za to. Vždyť krásná pleť je sama o sobě zázračná, co myslíte?

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky