Redukce červených žilek a pigmentových skvrn

2. února 2021

Patříte mezi ty, které trápí červené žilky a pigmentové skvrny? Věřte nám, že tato vada na kráse trápí postupem času většinu z nás. Řešení je naštěstí jednodušší, než si myslíte.

Jak červené žilky a pigmentové skvrny vznikají?

Červené žilky se objevují s přibývajícím věkem. Příroda je v tomto směru poněkud nespravedlivá, protože trápí především ženy. Na vině může být:

Genetika

Hormonální změny

Životní styl

Kouření

Nadměrný pobyt na slunci

Ipigmentové skvrny znepříjemňují život hlavně ženám. Příčinou je obvykle časté slunění, hormony, všudypřítomný stres, dokonce i problematická pleť.

Dá se jim předejít? Pokud budete dodržovat zdravý životní styl a kvalitně pečovat a svou pleť, tak je to samozřejmě možné. Mnohdy ale ani prevence nestačí. Častokrát je nutné vyhledat pomoc odborníka, který vám pomůže.

Bezbolestná redukce

V Petra Clinic dbáme na to, aby bylo ošetření co možná nejrychlejší a hlavně bezbolestné. Redukci červených žilek a pigmentových skvrn provádíme moderním neinvazivním typem laseru. Žilky a skvrny rychle zbělají a přestanou být vidět. Nespornou výhodou je to, že pleť je potom zdravější a mladší. Dokážeme vyřešit i to, že vás trápí hlubší žilky. Pouze vám doporučíme opakovat ošetření vždy přibližně po měsíci.

Jediné menší omezení, které vás bude čekat, je nutnost chránit pokožku před slunečním zářením po dobu 6 týdnů. Přímo u nás vám poradíme s kvalitní kosmetikou a následnou péčí, takže bude hojení rychlejší a hlavně společně předejdeme vzniku žilek nových.

Zastáváme názor, že řešení se dá najít v každé situaci. Někdy je jednoduché, jindy o něco složitější. Ale když se chce, tak všechno jde. A my vám rádi dokážeme, že redukce červených žilek i pigmentových skvrn není neřešitelný problém.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky